Viktige meldinger

9. mars 2020 Ny hjemmeside til Åsane turn

Hjemmesiden er oppgradert til en mer moderne og brukervennlig side.

Turn/ konkurranseturn 1. til 10. klasse

Åsane Turn tilbyr trening til alle barn 1 til 10 klasse på Li skole hver Mandag, tirsdag eller onsdag. Husk å meld barnet ditt rett klasse. Påmeldingen gjelder for hele skoleåret.

Gymnastikk og turn er grunnleggende aktiviteter for barn og unge. Det å få et allsidig bevegelses grunnlag i ung alder kan legge grunnlaget for en livslang idrettsinteresse. Barn trives når de har framgang og lærer nye bevegelser. På dette partiet får barna lære de grunnleggende øvelsen som trengs i turn, med fokus på troppsgymnastikk, samt basistrening som er en viktig byggestein i hvilken som helst idrett.

Hovedtrener sesong 2021/2022

Hovedinstruktør 1.Klasse: Mari Grefstad

Hovedinstruktør 2 –3 klasse: Julie og Susanne Olsen

Aspirant: Petter Mosdal 467 71 397.   petter@aasaneturn.no

Rekrutt/Junior: Viktoria Sandboe, Åse Tuset,Morten Tellevik, Kim Sørstrønen, Embla Øverlie, Emilia Solberg, Petter Mosdal, Martine Aksnes-Aarlie, Andrea Ekornrud

Minstekrav for å delta på Aspirant konkurranse

Til denne konkurransen er det opptak ca tre uker før konkurransen. Trenerne arbeider spesifikt på disse grunnelementene for at flest mulig som ønsker å delta, skal få mulighet. Det er viktig å fortelle barna, at noe har trent lenge å klarer disse kravene, mens andre trenger litt mer tid før de er klare.

Trampett

– Strekkhopp i strøm
– Splitthopp i strøm

Tumbling

– Håndstående, rulle, hjul eller araber
– Løpefart, hinkesats hjul, hjul eller araber

Barnet kan delta på aspirant konkurranse det kalenderåret det fyller 10 år.

Mål for treningen skoleåret 2021/2022

På alle partiene vil vi arbeide for å jobbe mot målet til å kunne bli tatt opp på konkurransepartiet og aspirantkonkurranse. Hovedfokus er mestringsfølelse, ha det gøy og lære nye elementer. Treningen vil være målrettet på de grunnleggende elementene i turn, men også utfordre gymnastene til å tørre å prøve vanskeligere elementer med god støtte fra trenerne. Treningen blir lagt opp etter nivå til gruppen, og alle gymnastene vil bli utfordret på sitt nivå. Grunnleggende styrke, fikseringøvelser, fokus på grunnlegende elementer innen turn og få utførelsen korrekt.

Vi trener på tumbling og trampett hver gang, der alle gymnastene får trent på begge deler, i tillegg vil det være en del stasjoner som inneholder fikseringøvelser og styrkeøvelser som er viktig for gymnasten i utførelse av de ulike elementene.

Trene grunnleggende turn, rulle, håndstående, hjul, araber, flikk – flakk, stift, strekkhopp, splitthopp, salto, overslag.

Generell informasjon til alle foreldre/foresatte

Vi ønsker deres barn hjertelig velkommen til oss og håper det finner seg fort til rette. Vi ønsker at ditt barn skal få flotte timer med lek og turn. Vi gir dem muligheten til å utfolde seg, lære nye ting og, viktigst av alt, få mestringsfølelse.

Vi følger skoleruten til Bergen Kommune og de enkelte skolene. Det vil være oppført på felles terminlisten når det ikke er trening.

Kommunikasjon foregår gjennom direkte kontakt med Hovedinstruktør eller via Spond/messenger

Gymsokker

Vi tillater kun gymsokker/Flipzone/Rush eller barbeint i timene våre. Barn får ikke trene med sokker eller innesko på. Du får kjøpt gymsokker med plastikk/gummi såle hos daglig leder Petter Mosdal

Klær/hår/smykker/klokker/øredobber etc

Vi anbefaler lette klær m/t-shorte/topp under genser, barna blir fort varme. Kjoler/skjørt er bare i veien når vi skal turne (vi ser ingen ting). Klokker, øredobber og smykker skal være av før vi kommer inn i gymsalen.

Alle barn som har hår lenger enn skulderhøyde skal ha håret i hestehale eller strikk. Barna får ikke gjennomføre elementer som salto/stift/flikk flakk uten at håret er satt opp. Dette av sikkerhetsmessige årsaker.

Drikkeflaske

Alle bør ha med seg drikkeflaske med kun vann på. HUSK MERKING.

Foreldre i gymsalen og bilde/video filming

Foresatte/foreldre sitter i garderoben eller tar seg en tur. Husk å avtale med barnet når det leveres. Noen barn kan ha det vanskelig å være uten mamma/pappa den første gangen. Snakk med trenerne så finner vi en løsning.  Ta hensyn til at andre foreldre ikke ønsker at dere filmer/tar bilder av deres barn. Respekter dette. Det er straffbart å legge ut bilder/film av andre uten deres samtykke.

Det blir satt opp egne treninger der foresatte kan sitte på scenen, disse datoene vil være første treningen i hver mnd. (dette gjelder Li Skole)

Barna sin mobiltelefon skal leveres inn til instruktørene og settes i lydløs modus. Det er ikke lov til å filme, eller ta bilder under trening.

Barn med spesielle behov, sykdom, skade.

Sykdom, skade eller spesielle behov skal ikke være en hindring for å kunne delta på våre partier. Kontakt oss for en samtale, vi finner en løsning sammen som er tilpasset barnet og at den voksne kan føle seg trygge når barnet er hos oss.

Kontingent, treningsavgift og forsikring

– Høsten vil alle motta faktura på treningsavgift for hele sesongen (skoleåret), nye medlemmer vil også motta faktura på kontingent fra den dagen de melder seg inn.

– Alle medlemmer vil motta i januar kontingent for kalenderåret.

– Treningsavgift/kontingent må betales innen forfall, manglende betaling vil føre til treningsnekt.

– Foresatte er selv ansvarlig å melde fra om de ikke har mottatt faktura på kontingent og/eller treningsavgift.

– Barn som er medlem må være påmeldt før første trening. Det må meldes skriftelig pr epost om du ikke skal ha plassen innen 16. September, ellers vil faktura være gjeldende. Mange partier har ventelister hver sesong, påmelding igjennom medlemssystemet er eneste måten å sikre barnet plass.

Oppvisning og andre aktiviteter

Vi avslutter sesongene med turnoppvisning i Åsanehallen. I tillegg gjennomføres det ulike aktiviteter igjennom sesongen barnet kan melde seg på. All informasjon blir sendt fortløpende på epost som er registrert hos oss. Det er opprettet en felles terminliste på våre hjemmesider. Følg med på vår hjemmeside, facebook og epost for informasjon om andre aktiviteter som skjer i løpet av året.

Kontaktperson ved spørsmål: Petter Mosdal tlf: 46771397, mail: petter@aasaneturn.no, eller styreleder Astrid Alrek tlf: 474 18 290, mail astrid.alrek@gmail.com

 

Dugnad:

 

– Åsane Turn ønsker å holde dugnadsaktiviteten lavest mulig i en travel hverdag.

  • Nytt av 2020/2021 og mulig videre vil være at samtlige partier i Åsane Turn vil motta lodd fra Sportslotteriet da vi i første omgang stopper loddbøker for å begrense smitte som kan oppstå via loddbok salg.
  • Vi ber om forståelse for at noen synes dette ikke passer seg inn, men vi har besluttet å gjøre det vi kan for å få inntekt til klubben sånn at vi fortsatt kan opprettholde tilbud til våre barn.
  • Covid-19 har forårsaket veldig mye, og dessverre i negativ stand for idretten.  Det vil derfor som nevnt over komme skrapelodd og juleflaxlodd til alle medlemmer. Det følger med skriv sammen med disse loddene som skal forklare godt hvorfor man gjør som man gjør. Disse loddene blir sendt ut til barnas navn ved foresatte for de under 18.
  • Skrapeloddene koster kr 30pr lodd, og juleflax koster 50kr pr lodd.
  • Vi vil ta en vurdering på dette ved neste termin om dette skal fortsette.
  • For spørmål rundt dette ta kontakt med Petter Mosdal på tlf: 46771397 eller mail petter@aasaneturn.no

– Foresatte må levere inn kake/boller/muffins/pizzahorn/bolle etc til vår og juleoppvisning eller delta med å bære stoler før/etter oppvisningen. Alt salg fra kiosken ved disse arrangementene er med på å holde treningsavgiften og kontingenten nede.

For andre relaterte turnspørsmål foretrekker vi mail på petter@aasaneturn.no,

Meny