Viktige meldinger

9. mars 2020 Ny hjemmeside til Åsane turn

Hjemmesiden er oppgradert til en mer moderne og brukervennlig side.

Klær og treningstøy

Avtale på treningsklær

Vi har avtale med Hummel på kjøp overtrekkssett som kan kjøpes på Sport Norge på Gullgruven i  Åsane. Ta kontakt med Petter Mosdal for mer informasjon.

Barnepartier

Klær: I gymsalen vil vi gjerne at barna har på seg tøy som er lett å bevege seg i, som t-skjorte, shorts, turndrakt, tights eller en tynn genser. Prøv å unngå tøy som kan hekte seg fast i utstyr, som store flagrende skjørt eller belter, og strømpebukse som er lett å gli på.

Før trening må barna ta av smykker, ringer, armbånd, hårbånd, store klemmer med pynt på og hårbøyle. En enkel strikk og klemme kan brukes for å få håret vekk fra ansiktet.

Butikker som Hennes & Mauritz og Lindex har stort utvalg i enkelt treningstøy for barn.

Sko: Vi anbefaler gymsokker (eller anti-gli sokker) til bruk i gymsalen. Joggesko skal ikke brukes. Alternativt kan barnet trene barfot. Gymsokkene selges blant annet på Sport 1 på Åsane Senter og XXL på Horizont.

Konkurransepartier

På konkurransepartiene er helt vanlige treningsklær det beste, turndrakter til trening kan evt. kjøpes på egenhånd, spør trener eller send en mail til daglig leder for mer info om hvor det er best å kjøpe turndrakter. Sko er ikke tillatt

Åsane Turn har egen spesialsydd konkurransedrakt alle gymnastene må kjøpe igjennom Åsane Turn. Ta kontakt med Petter Mosdal for mer informasjon.

Meny