Sommercamp 2016

DSC_0420Første dag med sommercamp i Åsanehallen. 22 barn stilt opp kl 09 og var klar til 6 timer med variert aktivitet.

Vi startet dagen med å bli litt kjent, hyttebygging eller borger som det ble. Det ble bygget med stor iver. Etterpå hadde vi «snøballkrig» klovnene mot hattene. Det ble en jevn kamp og ingen vet hvem som vant.

Vi startet med ringløype, aritrack, trampett, klatrevegg, rockeringer, hoppetau og slakk line. Alle fikk prøve noe de ikke hadde gjort før. Mestringsfølelsen var stor og alle lærte noe nytt.

Etter Lunsj hadde vi Rytmisk sportsgymnastikk, der de fikk prøve de ulike redskapene man kan bruke. Dette var en godt besøkt post, vimpler ble snurret, med litt floke på og rokeringer kom flygende.

I løpet av dagen hadde vi fruktpause, lunjspause og en lite fruktpause på slutten av dagen.

På slutten av dagen ble det styrketrening og tøying.

Vi trenere gleder oss til morgendagen, da vi skal lære nye ting og prøve kanskje vi aldri har gjort før.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Dag 2

Startet med rolig oppvarming, mange kjente nok litt på kroppen etter all treningen og aktiviteten fra dagen før. Vi fortsatte å leke den første timen med kanonball, klesklypeleken og ku leken.

Videre laget vi en stor ringløype der barna jobbet sammen og prøvde å gjøre runden fortest mulig.

Etter lunsj fikk vi besøk og alle fikk prøve den store trampolinen. Det var stor stas. Vi fortsatte å trene på de ulike elementene barna ønsket å trene på. Plutselig var dagen omme.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Dag 3

Vi startet dagen med å strekke og få inn bevegelse i kroppen. Videre lekte vi KU leken, bygget hytter og lekte «snøballkrig».

Videre trente vi på grunnøvelser til Flikk Flakk, litt frukt og øve videre på Flikk Flakk med ulike øvelser.

Etter lunsj trente vi på ulike stasjoner og avsluttet dagen med besøk av alle foreldrene. Her fikk foreldrene være med barna rundt i salen og se/ta bilder når barnet viste fram det de hadde lært disse tre dagene.

Alle trenerne i Åsane Turn vil takke for tre innholdsrike dager sammen med barnet ditt. Vi ønsker alle en god sommerferie og så er vi klare igjen til høsten med mange partier for alle aldersgrupper.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Dette innlegget ble publisert i Arrangement. Bokmerk permalenken.