Søker trenere med turn erfaring og hjelpeinstruktører fra 16 år

Åsane Turn er en del av Åsane Allianse idrettslag og holder til i Åsane Bydel i Bergen kommune. Vi tilbyr et variert treningsmulighet på skoler, Åsanehallen, Turnkassen og klubbhuset på Rolland. Vi har medlemmer fra 2 år til godt voksne på ulike partier. Treningen foregår i hovedsak på ettermiddag og kveldstid. Se under «parti» på våre hjemmesider. Her står de ulike partiene beskrevet og hvor treningen blir gjennomført. I forbindelse med økte medlemstall søker vi etter nye trenere og hjelpetrenere fra 16 år.

Trenere må ha erfaring innen turn/dans, mens hjelpetrenere stilles det ingen krav til relevant erfaring, men vi anser det som en fordel med kjennskap til turn.

Alle hjelpeinstruktørene vil får opplæring før sesongstart høsten 2016 og tilbudt kurs igjennom kretsen.

Åsane Turn etterstreber at alle våre instruktører skal ha faglig påfyll og videre kursing slik at de kan utvikle seg som instruktører hos oss.

Instruktørene vil får utbetalt en godtgjørelse pr time, ut i fra satser som er vedtatt i styret til Åsane Turn.

Vi krever vandelsattest uten merknader for å kunne bli ansatt. Åsane Turn hjelper den enkelte trener i søknadsprosessen med nødvendig dokumentasjon etc.

Vi ansetter fortløpende de instruktører vi trenger fram til oppstart første uken i september. Alle instruktører må stille til felles økt mandag 29/08 kl 18-20 i Åsanehallen.

For spørsmål ta kontakt med styrets leder Astrid Alræk 474 18 290.

Søknad med cv og referanser sendes til asane.turn@gmail.com snarest. For hjelpeinstruktører som søker sin første jobb holder det med en kortfattet søknad og CV. Vi har forståelse at det ikke foreligger referanser.

 

Dette innlegget ble publisert i Informasjon. Bokmerk permalenken.