Klær og treningstøy

Avtale på treningsklær

Styret utarbeider ny klubbkolleksjon høsten 2018. Medlemmene vil få tilsendt mer informasjon om dette når nye avtale er på plass.

Barnepartier

Klær
I gymsalen vil vi gjerne at barna har på seg tøy som er lett å bevege seg i, som t-skjorte, shorts, turndrakt, tights eller en tynn genser.  Prøv å unngå tøy som kan hekte seg fast i utstyr, som store flagrende skjørt eller belter, og strømpebukse som er lett å gli på.

Før trening må barna ta av smykker, ringer,  armbånd, hårbånd, store klemmer med pynt på og hårbøyle.  En enkel strikk og klemme kan brukes for å få håret vekk fra ansiktet.

Butikker som Hennes & Mauritz og Lindex har stort utvalg i enkelt treningstøy for barn.

Sko
Vi anbefaler gymsokker (eller anti-gli sokker) til bruk i gymsalen. Joggesko skal ikke brukes. Alternativt kan barnet trene barfot.

Gymsokkene selges blant annet på Sport 1 på Åsane Senter og XXL på Horizont.

 

Konkurransepartier

På konkurransepartiene er helt vanlige treningsklær det beste, turndrakter til trening kan evt. kjøpes på egenhånd, spør trener eller send en mail til oss i styret for mer info om hvor det er best å kjøpe turndrakter. Sko er ikke anbefalt for konkurransepartiene.

Åsane Turn har egen spesialsydd konkurransedrakt alle gymnastene må kjøpe igjennom Åsane Turn. Ta kontakt med trener for mer informasjon.