Kjøp av klubbklær

T-Skjorte

Åsane Turn har T-Skjorter tilsalgs i følgende størrelser (obs litt liten i størrelsen), 6/8 år, 9/11 år, 12/14 år, XS-XXL

  • Pris barnestørrelser 100.-, voksenstørrelser (xs-xxl) 150.-
  • Bestilles pr epost petter.aasaneturn@gmail.com

Turndrakt

Åsane turn bestiller sine drakter igjennom Chopar her er det også mulighet for privatpersoner å bestille turndrakter. Det er ikke mulig å bestille konkurransedrakt direkte fra produsent, da disse er laget spesielt til Åsane Turn.

Alle konkurransegymnaster i Åsanehallen må kjøpe sin egen drakt, pris 800 kr stk for jenter. Det arbeides med gutt/herredrakt, informsjon om pris vil komme i løpet av aug/sep. Vi har kun noen få lånedrakter. Man kan selge evt brukt drakt videre igjennom facebook gruppen til Åsanehallen/Li skole.

Konkurransepartiet, aspirant (4-7 klasse) fra Li skole kan låne konkurransedrakt. Det er mulig å kjøpe drakt til 800.- for jenter. Det arbeides med gutt/herredrakt, informasjon om pris vil komme i aug/sep. Det er mulig å selge igjennom foreldresiden på facebook.

Åsane Turn har et sett med prøvedrakter i ulike størrelser, slik at man kan prøve drakt før bestilling. Bestilling gjøres til asaneturn@outlook.com eller snakk med din trener.

Måleskjema på drakter etc fra Chopar

 

Annet

Åsane Turn har nå fått på plass en klubbkolleksjon og samarbeid med Hummel og G-Max/G-Sport avd. Åsane av klubbklær. Kolleksjonen vil være klar i butikk for kjøp f.o.m 17/10-2018