Invitasjon til Juletrefest

Åsane turn ønsker hele familien med store og små velkommen til juletrefest på Øvre Eide klokker-til-juletrefestGård i Eidsvåg, for tredje år på rad. Her er det pyntet til jul på låven, med juletre og langbord.

Vi skal mate dyrene, ri/kjøre hest, spise nissegrøt m/mandel i grøten, gå rundt juletreet og kanskje kommer julenissen på besøk med pakke i sekken.juletre-til-juletrefest

Dag: Onsdag 30. november og torsdag 1. Desember

Klokken: 17.30 – 19.30 begge dager

Sted: Øvre Eide gård i Eidsvåg (se www.ovre-eide.no for kjøring og parkering)

Pris: 135 pr person. Dette inkludere grøt, gløgg, kaffe etc, riding og de andre aktivitetene. Barn u/ 1 år gratis.

Invitasjonene kan lastes ned her: juletrefest-2016

Påmelding og betaling innen 20.11.2015. Du logger deg på medlemssiden, når du får opp opplysninger om barnet/deg som medlem, finner du en knapp som heter «Webshop» helt nederst på siden. Trykk på denne, velg juletrefest, dato og alder på barnet/voksen/barn u/ 1 år.  Bekreft kjøpet ditt, i løpet av natten vil du motta faktura på juletrefesten. Denne må betales snarest.

Har du problemer med å logge deg på, send epost til asane.turn@gmail.com, husk navn på gymnasten, antall personer og alder på barna. Så skal vi legge deg til.

Spørsmål: sendes til epost asane.turn@gmail.com eller 980 58 982 til Vibeke

Annen informasjon: Det oppbevares høy på låven. Vi skal være ute, det blir riding så lenge ikke ridebanene er dekket av is. Sauene skal få mat, kaninen, hønsene og gårdskatten skal også få besøk. Kle dere etter været, varme klær. Har noen med seg små barn som trenger bleieskift, er det mulig å får skifte bleie på et varmt bad. Det er mulig å ha barnevogn med inn på låven hvis noen har med små barn u/1 år som ligger i vogn under måltidet.

 

Hilsen

Arr komiteen

Dette innlegget ble publisert i Informasjon. Bokmerk permalenken.