Informasjon om trening/ikke trening etter 24.04.2017

Hei
PGA Bergen kommune avslutter tilsynsvaktordningen fra 1 mai til 1 sep. Vil det ikke være trening på fra 24.04.2017 med unntak (se listen under) I tillegg har de fleste partier avsluttet sin trening, se liste under for oversikt.

Det vil komme informasjon før skoleslutt om oppstart høsten 2017, treningstider og påmeldingsfrister. Gjør oppmerksom på at vi hadde stor pågang på nye som ønsker å trene hos oss. Og det er kun de som er påmeldt som får plass hos oss.

 • Åsanehallen
  Konkurransegymnastene og Rikke sitt parti fortsetter trening om mandagen inntil ny bedskjed er gitt. Det blir siste trening på onsdag 26.04.2017 på Flaktveit skole, da denne stenger 1 mai. Nybegynnerpartiet har ikke flere treninger før til høsten, unntatt de som skal delta på Gymfest i vest barn og ungdom. Da disse! skal trene til konkurranse på disse arrangementene og stiller som vanlig på trening. OBS! det vil bli gjennomført nye gruppeinndelinger fra høsten av og enkelte kan få nytt treningssted og treningstid. Dette vil det sendes ut informasjon om, så snart dette foreligger.
 • Turnkassen
  Trening inntil annen bedskjed blir gitt.
 • Gymlek, alle skoler: Treningen er ferdig for dette semesteret. Oppstart sep høsten 2017
 • Li skole: Treningen er ferdig for dette semesteret, unntatt de som er f 2008, har trening 25.04.2017 kl 18-20, uttak konkurranse. De som skal delta på konkurranse skal trene i Åsanehallen om mandagen kl 18-20 sammen med konkurransegymnastene fram til deres egen konkurranse. Oppstart høsten sep 2017, ingen partier blir flyttet og alle beholder trenignstidene de har pr i dag.
 • Voksentrening
  T! rening på Ulsetskogen er ferdig, Rolland har siste trening førstkommende torsdag. Trening i klubbhuset fortsetter inntil annen bedskjed er gitt.
 • Trenere
  Vi har behov for flere trenere fra høsten 2017, både hjelpetrenere fra fylte 16 år og hovedtrenere til gymlekpartiene. Hvis noen foresatte ønsker eller har noen de kjenner, ta kontakt på asane.turn@gmail.com, se hjemmesiden for mer informasjon www.aasaneturn.no
 • Informasjon
  Hjemmesiden og facebook siden vil bli oppdatert når det foreligger opplysninger om påmeldinger, arrangementer etc. Igjennom sommeren 2017 vil den bli oppdatert med nyeste informasjon om treningstider, påmelding etc

Åsane Turn vil takke alle gymnastene for en flott oppvisning i går. Vi gleder oss til å se igjen store og små på trening til høsten 2017

MVH
Styret i Åsane turn og trenerne

Dette innlegget ble publisert i Informasjon. Bokmerk permalenken.