Viktige meldinger

9. mars 2020 Ny hjemmeside til Åsane turn

Hjemmesiden er oppgradert til en mer moderne og brukervennlig side.

Hvordan bli medlem

Trykk ”Innmelding nye medlem” + «medlemside» i menylinjen på nettsiden vår eller klikk her.

OBS! Påmelding  hvert år (blir publisert når denne åpner på hjemmesiden) og gjelder for samtlige medlemmer bortsett fra konkurransepartiet.

Vi bruker appen Spond til informasjon til medlemmer og foreldre. Dette er vårt kommunikasjonsverktøy som alle må bruke. Dersom denne ikke brukes risikerer dere å gå glipp av viktig informasjon som gjelder gymnasten.

Husk å fylle inn ALLE feltene i innmeldingsskjema ved påmelding.

Det er viktig at foresatte fyller inn informasjon om dem selv, slik at vi har tilgjengelig telefon nummer hvis barnet skader seg på trening/samling. I tillegg sendes all informasjon om ulike aktiviteter og faktura pr epost.

Du mottar epost når medlemskapet er godkjent. Da er det viktig at du logger deg på og ser at personen(e) er påmeldt riktig parti, eventuelt melde på flere partier. OBS! Før påmeldingen åpner for alle, vil ikke medlemskap bli godkjent før oppsatt dato.

OBS! Vi har ofte mange påmeldinger til våre partier. Påmelding igjennom nettsidene våre er eneste gyldige form for påmelding. Vi bruker datoen for innmelding/påmelding til partiet for å avgjøre hvem som får plass/ikke får plass.

Bruksanvisning for innlogging

Logg deg inn med tilsendt brukernavn og passord

Her vedlikeholder du dine opplysninger som addresse, tlf nummer og epost addresse. Det er også her du skal melde deg på partier.

Påmelding er bindende i forhold til betaling av kontingent. Dersom du ønsker å melde deg av et parti må du kontakte oss på petter@aasaneturn.no innen 03 januar og 20 juni  hvert år. Etter denne dato må treningsavgift og medlemskontingent betales uansett om man velger å benytte seg av plassen eller ikke.

Meny