Hvordan bli medlem

  • Trykk ”Innmelding nye medlem” + «medlemside» i menylinjen på nettsiden vår eller klikk her.

OBS! Påmelding til høsten 2019 starter 1 august for eksisterende medlemmer og 15 august for nye medlemmer. Påmeldingen til det enkelte parti stenger automatisk når partiet er fult. Partiene er ikke tilgjengelig før 1 august.

Du skal fylle inn feltene med informasjon til den som skal være medlem hos oss. OBS! for barn under 18 år vil det automatisk komme opp ekstra felt, når fødselsdatoen til barnet er tastet inn. I disse feltene skal foresatte skal fylle ut informasjon om seg selv.

Det er viktig at foresatte fyller inn informasjon om dem selv, slik at vi har tilgjengelig telefon nummer hvis barnet skader seg på trening/samling. I tillegg sendes all informasjon om ulike aktiviteter og faktura pr epost.

Du må også gjøre valg i forhold til om du vil motta SMS med viktige beskjeder fra laget/treneren din. Dette koster kr. 3,- pr. SMS.

Hvis det er første gang du skal melde deg på et parti, må medlemskapet godkjennes av styret. Dette kan ta to til tre virkedager. Du mottar epost når medlemskapet er godkjent. Da er det viktig at du logger deg på og ser at personen(e) er påmeldt riktig parti, eventuelt melde på flere partier. OBS! Før påmeldingen åpner for alle, vil ikke medlemskap bli godkjent før oppsatt dato.

OBS! Vi har ofte mange påmeldinger til våre partier. Påmelding igjennom nettsidene våre er eneste gyldige form for påmelding. Vi bruker datoen for innmelding/påmelding til partiet for å avgjøre hvem som får plass/ikke får plass.

Er du medlem, og ønsker å melde deg på nytt parti, endre personalopplysninger etc?

Klikk her for å logge deg på. Har du glemt passord, trykk på «Glemt brukernavn/passord» fyll inn informasjon og i løpet av noen minutter har du mottatt nytt passord. Logg deretter inn på vanlig måte.

Bruksanvisning for innlogging

  • Logg deg inn med tilsendt brukernavn og passord

Når du har registrert deg som medlem og blitt godkjent av styret vil du få tilsendt brukernavn og passord på oppgitt mail. Gå inn på «Medlemsside» som du finner under «Bli medlem». Bruk tilsendt info til å logge deg inn.

Capture

Her vedlikeholder du dine opplysninger som addresse, tlf nummer og epost addresse. Det er også her du skal melde deg på partier.

Påmelding er bindende i forhold til betaling av kontingent. Dersom du ønsker å melde deg av et parti må du kontakte oss på asaneturn@outlook.com innen 20 januar for vår semesteret og 20 september for høst semesteret. Etter denne dato må treningsavgift og medlemskontingent betales uansett om man velger å benytte seg av plassen eller ikke.

Capture