Gymfest i Vest – Barn

Fredag 1.juni reiste 19 dansere, 3 rekrutter, 3 mødre og en far med Kystbussen til Stord for å delta på Gymfest i Vest. Vi ble innkvattert på Leirvik Skule, kun 5 min å gå fra Stord Idrettspark hvor alle aktivitetene fant sted.

Allerede fredagen skulle danserne i ilden. Først trening, og så konkurranse. Åsane sine dansere var veldig flinke, men det var  Loddefjord Hvit som stakk av med 1. plassen.

Lørdag var det tidlig opp og spise frokost, for så å ha fellestrening på danseprogrammet.
Rekruttene skulle være med på «lær på stedet trampett», SALTO trening og konkurranse. Da vi hadde litt for få turnere til å stille eget lag konkurrerte de sammen med Tertnes Turn. Det gikk veldig bra og jentene var kjempe flinke!


Etter middag var det tid for disco og Norske Talenter. Flere jenter fra Åsane Turn var modig og meldte seg på, både med solosang, dans og sanggruppe. Det viste seg at øvelse gjør mester for 4 av Åsanejentene fikk en flott 2. plass i sangkonkurransen!

Søndag var det igjen dansetrening og Lær på stedet Trampett. Det hele ble avsluttet med en flott oppvisning hvor vi fikk se danseprogrammet de hadde øvet så lenge på, vinnerne av de ulike konkurransene, og hva de hadde lært på lær på stedet trampett.

Jentene sin danseinstruktør Renate Olsen fikk i tillegg Breddeutvalgets utmerkelse for å ha laget et flott danseprogram.

Så var det å rekke bussen og vende nesen hjem igjen. Flere av jentene mente at egentlig burde en sånn tur vare en hel uke – og det er vel et godt tegn på at de har hatt en fin tur 🙂

 
Bilder fra Stord IL sine nettsider
Dette innlegget ble publisert i Arrangement, Konkurranser. Bokmerk permalenken.