Kretsmedalje i Gull er utdelt til vår styreleder Astrid Alræk

Vår styreleder Astrid Alræk har i dag fått tildelt den høyeste utmerkelsen, kretsens fortjenestemedalje i Gull fra Norges Gymnastikk og Turnforbund.

Astrid Alræk startet sin turnkarriere i Fana idrettslag som 11 åring, har deltatt i mange konkurranser. 15 år startet hun som turninstruktør og i 18 års alderen hadde hun så mange partier at hun anskaffet seg mopedsertifikat for å rekke alle partiene i Fana og omegn.

I Åsane var hun med i oppstarten av idrettslaget i 1971. Hun startet med turnpartier på Haukedalen og Ulsetskogen skole. Hun var en pioner og startet senere opp RS gruppe som hun klarte å få helt til NM i Sandnes.

Fra trener til styremedlem var veien kort. 3 perioder som styremedlem hos oss, 12 år som leder av utdanningsutvalget i kretsen og en del år som leder av breddeutvalget i Hordaland Gym og Turn krets. Hun fikk i 2005 kretsens fortjenestemedalje i sølv.

I dag sitter Astrid som leder i Åsane Turn, noe som hun har gjort mesteparten av tiden hun har satt i styret.  Hun står på 100% og mere til.  Selv om hun ikke har partier selv i dag, stiller hun i Åsanehallen hver mandag for å rettlede og hjelpe. Hun er genuint interessert i gymnastene.

Vi er utrolig takknemlige for å ha Astrid i Åsane Turn og håper hun fortsetter i mange år til.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Dette innlegget ble publisert i Informasjon. Bokmerk permalenken.