Turn og Konkurranseturn fra 4-6 klasse

Under oppdatering

Åsane Turn tilbyr alle barn/ungdom fra 4-6 klasse og oppover trening på Li skole om torsdagen. Her tilbys det trening for nybegynnere til øvde og aspirantkonkurranse. Her er fokus på grunnleggende elementer og sette disse sammen og trene på kravene til opptak for konkurransetroppen.

Treningen foregår på likt utstyr til konkurransepartiet og fokus i treningen er grunnlegende elementer og terping på kravene til opptak konkurransepartiet krets klasse. Opptak er i august og januar hvert år.

Hovedtrenere 2019/2020

Petter Mosdal 46771397 

Informasjon for alle partier

Hver vår reiser vi på Gymfest i Vest barn/ungdom et sted i Hordaland. Vi overnatter på skole og er med på en fartsfull helg med konkurranser, trening, Workshop, sosial. Alle kan delta på dette arrangementet om man konkurrerer eller ikke, nybegynner/øvd. Alle få delta i uhøytidelig konkurranse der det er fokus på å vise det man kan om man er nybegynner/øvd. Vi stiller med trenere, men noen foresatte må overnatte sammen med gymnastene.

a

Kretsen arrangerer ulike treningsamlinger, konkurranser etc i løpet av sesongen. Vi anbefaler alle å delta på disse arrangementet. De blir lagt ut på felles terminliste når styret har fått informasjon.

a

Kretsen arrangerer aspirantkonkurranse for gymnaster fra det året de fyller 10 år og til og med det året de er 11 år. Dette er en lavterskel konkurranse, der kravene er lavere enn uttaket til konkurransetropp krets eller nasjonal klasse.

a

Det blir arrangert foreldremøte i oppstarten av hvert semester, her blir terminliste gjennomgått, oppsett av vaktene til å rydde på treningen om torsdagene gjennomgått. Valg av foreldrekontakter for de ulike partiene blir også klart på dette møte.

Minstekrav for å delta på Aspirant konkurranse

Til denne konkurransen er det opptak ca tre uker før konkurransen. Trenerne arbeider spesifikt på disse grunnelementene for at flest mulig som ønsker å delta, skal få mulighet. Det er viktig å fortelle barna, at noe har trent lenge å klarer disse kravene, mens andre trenger litt mer tid før de er klare.

Trampett

  • Strekkhopp i strøm
  • Splitthopp i strøm

Tumbling

  • Håndstående – rulle – hjul eller araber
  • Løpefart – hinkesats hjul – hjul eller hjul – araber

Generell informasjon til alle foreldre/foresatte

Generell informasjon til alle foreldre/foresatte

Vi ønsker deres barn hjertelig velkommen til oss og håper det finner seg fort til rette. Vi ønsker at ditt barn skal få flotte timer med lek og turn. Vi gir dem muligheten til å utfolde seg, lære nye ting og, viktigst av alt, få mestringsfølelse.

Vi følger skoleruten til Bergen Kommune og de enkelte skolene. Det vil være oppført på felles terminlisten når det ikke er trening.

a

Gymsokker/innesko

Vi tillater kun gymsokker eller barbeint i timene våre. Barn får ikke trene med sokker eller innesko på. Du får kjøpt gymsokker med plastikk/gummi såle (kjøpes XXL- sport fra 100 kr). Mange barn foretrekker å turne barbeint.

a

Klær/hår/smykker/klokker/øredobber etc

Vi anbefaler lette klær m/t-shorte/topp under genser, barna blir fort varme.  Klokker, øredobber og smykker skal være av før vi kommer inn i gymsalen.

a

Alle barn som har hår lenger enn skulderhøyde skal ha håret i hestehale eller strikk. Barna får ikke gjennomføre elementer som salto/stift/flikk flakk uten at håret er satt opp. Dette av sikkerhetsmessige årsaker.

a

Drikkeflaske

Alle bør ha med seg drikkeflaske med kun vann på. HUSK MERKING.

a

Foreldre i gymsalen og bilde/video filming

Foresatte/foreldre sitter i garderoben eller tar seg en tur. Husk å avtale med barnet når det leveres. Noen barn kan ha det vanskelig å være uten mamma/pappa den første gangen. Snakk med trenerne så finner vi en løsning.  Ta hensyn til at andre foreldre ikke ønsker at dere filmer/tar bilder av deres barn. Respekter dette. Det er straffbart å legge ut bilder/film av andre uten deres samtykke.

a

Det blir satt opp egne treninger der foresatte kan sitte på scenen, disse datoene vil komme informasjon om.

a

Barna sin mobiltelefon skal levers inn til trenerene ved ankomst i gymsalen og telefonen skal settes på lydløs eller skrus av.

a

Barn med spesielle behov, sykdom, skade.

Sykdom, skade eller spesielle behov skal ikke være en hindring for å kunne delta på våre partier. Kontakt oss for en samtale, vi finner en løsning sammen som er tilpasset barnet og at den voksne kan føle seg trygge når barnet er hos oss.

a

Kontingent, treningsavgift og forsikring

Se informasjon HER

a

Oppvisning og andre aktiviteter

Vi avslutter sesongene med turnoppvisning i Åsanehallen. I tillegg gjennomføres det ulike aktiviteter igjennom sesongen barnet kan melde seg på. All informasjon blir sendt fortløpende på epost som er registrert hos oss. Det er opprettet en felles terminliste på våre hjemmesider. Følg med på vår hjemmeside, facebook og epost for informasjon om andre aktiviteter som skjer i løpet av året.

a

Dugnad

Informasjon om dugnad finner du HER

a

 

Kontaktperson ved spørsmål

Kontaktperson for alle partiene på Li skole er Petter Mosdal . Vi foretrekker mail på petter.aasaneturn@gmail.com, denne blir besvart så fort som mulig. Petter Mosdal kan nåes på 46 77 13 97.