Faktura utsendt 11.03.2017, kontingent

Kort orientering. Faktura som ble sendt ut er kontingent som alle må betale. Den 20.02.17 fikk alle medlemmene treningsavgift i henhold til partier de er påmeldt. PGA forbundet sentralt har vedtatt å øke sin kontingent, måtte kontingentdelen av fakturaen holdes tilbake inntil Åsane Turn hadde hatt sitt årsmøte. I denne prosessen kommer det fram at Alliansen kommer til å øke sin kontingent også.

Derfor ble det besluttet på Årsmøte 09.03.2017 til Åsane turn å heve kontingent fra 250 til 300 kr. Andelen som går til Åsane Turn blir stående uendret. DVS kontingenten har økt tilsvarende det forbundet og Alliansen har økt sin kontingent med.

Kontingenten følger kalenderåret og må betales en gang i løpet av året, uavhengig om man er medlem 1-12 mnd av kalenderåret.

DVS at de som betaler kontingent nå, vil kun betale treningsavgift til høsten. Eventuelt nye medlemmer må betale kontingent i tillegg til treningsavgift til høsten.

Vi er pålagt som idrettslag å viser våre medlemmer hvor mye vi krever i kontingent og treningsavgift, derfor er beløpet delt på fakturaen.

Vi beklager ulempen dette medfører at alle medlemmer denne våren får to faktura. Spørsmål kan rettes til asane.turn@gmail.com

MVH Styret

Dette innlegget ble publisert i Informasjon. Bokmerk permalenken.