Faktura og opplysninger i medlemsregisteret

Det er gjennomført en opprydding i medlemsdatabasen vår. En del av dere har fått kreditnota, dette er kun for å fjerne feil i vårt system.

Noen har fått tilsendt treningsavgift for Turnkassen i disse dager, denne gjelder for våren 2016 og må betales.

Noen har fått tilsendt kontingent på 250 kr i disse dager, denne ble med en feil ikke sendt ut samme med treningsavgiften. Denne må betales til forfall.

Noen av dere har fått purring, denne må betales snarest.

Har dere spørsmål ang faktura som er mottatt eller mangler dere faktura for våren 2016, ta kontakt på asane.turn@gmail.com så skal vi hjelpe deg.

Forklaring på faktura

Medlemskontingent skal betales en gang i året, den er 250.- uansett parti. Dette er en kontingent som gjelder for hele kalenderåret. Denne må betales også av dem som kun delta på høstpartiet.

Treningsavgiften varierer ut i fra hvilket pari du er på og om du er påmeldt flere partier. Treningsavgiften må betales 2 gagner i året, februar og september.

Medlemsregisteret

Vi har for noen dager siden sendt ut en epost til alle våre medlemmer ang. sommerfesten. Har du ikke mottatt denne, logg deg på medlemssystemet «Medlemsinnogging» og oppdater dine opplysninger. Fra høsten 2016 vil all informasjon komme pr mail igjennom medlemssystemet fra styret.

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Informasjon. Bokmerk permalenken.